Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax loot Lille, PSV treft Olympiakos in 1/16e finales Europa League

Ajax loot Lille, PSV treft Olympiakos in 1/16e finales Europa League

14 dec 2020, 14:30

Ajax neemt het in eerste knock-outronde van de Europa League op tegen Lille. PSV werd maandag bij de loting gekoppeld aan Olympiakos uit Griekenland.

Ajax en Lille stonden vorig seizoen ook tegenover elkaar. Dat was toen in de groepsfase van de Champions League. Ajax won beide wedstrijden: 3-0 en 0-2. Lille staat na dit weekeinde bovenaan in de Franse competitie. Bij Lille staat oud-Ajacied Sven Botman onder contract.

Ajax eindigde dit seizoen als derde in de poulefase van het belangrijkste Europese clubtoernooi en vervolgt de Europese campagne daardoor in het nieuwe jaar in de Europa League.

PSV werd groepswinnaar in de Europa League en had bij de loting ook een beschermde status. Olympiakos is net als Lille voorlopig koploper in eigen land. PSV treft bij Olympiakos Bruma, die door de Eindhovenaren voor een seizoen wordt verhuurd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.