Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax lijdt pijnlijke nederlaag tegen AS Roma

Ajax lijdt pijnlijke nederlaag tegen AS Roma

9 apr 2021, 00:52

Ajax heeft het thuisduel met AS Roma in de kwartfinale van de Europa League verloren (1-2). Roger Ibanez bezorgde de Italianen met een doelpunt in de 87e minuut een uitstekende uitgangspositie voor de return van volgende week in de hoofdstad van Italië.

Davy Klaassen schoot Ajax in de 39e minuut nog wel op voorsprong, op aangeven van Tadic die in de 53e minuut een uitgelezen kans op 2-0 miste. De aanvoerder van Ajax mocht een strafschop nemen, maar schoot de bal zo slap in dat doelman Paul López zijn inzet kon keren.

Kjell Scherpen mocht zich in de 57e minuut de 1-1 van Lorenzo Pellegrini aanrekenen. De derde doelman van Ajax verslikte zich in een vrije trap van de aanvoerder van AS Roma. Antony en de ingevallen Brian Brobbey misten grote kansen op de 2-1, voordat Ibanez de Amsterdammers de eerste nederlaag in 25 duels bezorgde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.