Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax krijgt 750 tickets voor CL-duel in Londen

Ajax krijgt 750 tickets voor CL-duel in Londen

10 okt 2019, 00:56

Voor de uitwedstrijd in de Champions League tegen Chelsea, op 5 november, krijgt Ajax de beschikking over slechts 750 tickets. Dat werd duidelijk in het vooroverleg dat beide clubs over de wedstrijd voerden. Slechts het onderste deel van het gehele uitvak van Stamford Bridge in Londen wordt voor fans uit Nederland vrijgehouden.

Ajax kreeg vorige maand nog te horen dat er 833 kaartjes beschikbaar waren voor de supporters. De Britse autoriteiten willen echter geen toestemming geven om meer dan 750 Nederlandse fans toe te laten, naar aanleiding van ongeregeldheden in Europa in het algemeen en in Groot-Brittannië in het bijzonder met Ajax-supporters.

Ajax wacht met de verkoop van de 750 tickets totdat de UEFA uitspraak heeft gedaan in een tuchtzaak wegens ordeverstoringen van fans rond de uitwedstrijd tegen Valencia (0-3). Ajax heeft nog een voorwaardelijke straf van een Europese uitwedstrijd zonder publiek openstaan. Die kan mogelijk voor het duel met Chelsea gaan gelden. De uitspraak wordt 17 oktober verwacht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.