Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax komt uit bij Duitser in zoektocht naar nieuwe doelman'

'Ajax komt uit bij Duitser in zoektocht naar nieuwe doelman'

18 dec 2022, 13:33

Bayern München-doelman Alexander Nübel staat hoog op het verlanglijstje van Ajax, zo schrijft BILD. De Amsterdammers zijn opzoek naar een nieuwe goalie, maar door de blessure van Manuel Neuer wordt de kans op een transfer steeds kleiner.

Nübel wordt dit seizoen verhuurd aan AS Monaco, waar hij een goede indruk maakt. Bayern wil de 26-jarige Duitser graag terughalen door de zware blessure van Neuer. Dit maakt het een lastige opgave voor Ajax om Nübel te contracteren. De oud-doelman van Schalke 04 zou naar verluidt niet terugwillen keren naar München en het liefst zijn seizoen willen afmaken in de Ligue 1. De regerend landskampioen zou in januari of aan het einde van het seizoen een poging kunnen wagen om Nübel naar Amsterdam te halen.

Naast Nübel wordt ook WK-revelatie Andries Noppert in verband gebracht met een overstap naar Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.