Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax knokt zich met tien man naar zege op Vitesse

Ajax knokt zich met tien man naar zege op Vitesse

27 sep 2020, 01:00

Ajax heeft een zwaarbevochten zege op Vitesse geboekt. Het elftal van trainer Erik ten Hag won met 2-1 en is voor het eerst in vijf jaar na de eerste drie competitieduels nog zonder puntenverlies.

Ajax speelde ruim een helft met tien man. Edson Álvarez kreeg in de 44e minuut een rode kaart omdat hij wel of niet per ongeluk op een been van Loís Openda ging staan.

Quincy Promes schoot Ajax in de 21e minuut op voorsprong, op aangeven van Noussair Mazroui. Vitesse kwam in de 56e minuut op gelijke hoogte door Riechedly Bazoer (1-1). Antony maakte in de 70e minuut de 2-1, op aangeven van Mohammed Kudus.

De aanwezige toeschouwers hielden zich lang niet allemaal aan de coronaregels. Ze lieten herhaaldelijk weten het niet eens te zijn met arbiter Pol van Boekel. De speaker van de Johan Cruijff ArenA vroeg hen in het begin van de tweede helft zich te onthouden van gejoel en gefluit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.