Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-keepster die dolde met Van der Vaart blundert tegen AS Roma: 'Dan ben je de sukkel'

Ajax-keepster die dolde met Van der Vaart blundert tegen AS Roma: 'Dan ben je de sukkel'

24 nov 2023, 16:35

De voetbalsters van Ajax hebben hun tweede groepsduel in de Champions League donderdag kansloos verloren bij AS Roma. De Amsterdamse ploeg verloor met 3-0, mede dankzij een blunder van keepster Regina van Eijk.

"Ik gleed uit en dat is voor een keeper funest. Het is een wanprestatie van me om het zo weg te geven. De ene week ben je de held, de andere week ben je de sukkel", zei Van Eijk tegen de NOS.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Van Eijk hield in het eerste Champions League-duel tegen Paris Saint Germain nog de nul. De Ajax-vrouwen wonnen toen met 2-0. "Het is gewoon zonde", ging Van Eijk verder over het verlies in Rome. "In de tweede helft stonden we goed en lieten we het Ajax-spel zien. Maar we moeten door naar de volgende wedstrijd. We hebben nog vier wedstrijden en kunnen nog hartstikke veel laten zien."

Afgelopen week kreeg Van Eijk bij Studio Voetbal nog de lachers op haar hand na een scherpe opmerking richting Rafael van der Vaart. De analist liet zich kritisch uit over keepsters, maar had even daarvoor laten weten dat hij niet vaak naar het vrouwenvoetbal kijkt. En dat was Van Eijk niet vergeten. "Maar wacht even…", zo onderbrak de keepster het verhaal van Van der Vaart. “Net zei je dat je het nooit kijkt…"

De gevatte opmerking van de 21-jarige Van Eijk zorgde voor gelach in de studio. "Zij is scherper dan de heren aan tafel!", besloot Van der Vaart.

Bekijk de beelden >>HIER<<

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.