Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax kansloos tegen Olympique Lyon

Ajax kansloos tegen Olympique Lyon

17 okt 2018, 23:00

AMSTERDAM (ANP) - De voetbalsters van Ajax hebben in de thuiswedstrijd tegen het favoriete Olympique Lyon niet voor een stunt kunnen zorgen. De landskampioen kreeg op alle fronten voetballes van de titelhouder in de Champions League. Het eerste duel in de achtste finales eindigde in Amsterdam in 0-4. Over twee weken is de return in Frankrijk nog slechts een formaliteit.

Ajax, dat op het kampioenenbal voor de eerste keer tot de laatste zestien is doorgedrongen, ging op het uitverkochte sportcomplex De Toekomst vol goede bedoelingen van start. Al snel echter bleek Lyon, met international Shanice van de Sanden in het basisteam, een maatje te groot voor de Amsterdamse ploeg. Het ging aan Franse kant allemaal een stuk sneller en ook in technisch opzicht was de vijfvoudige kampioen verreweg de betere ploeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.