Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ajax kan terugkeer Steven Bergwijn vergeten’

‘Ajax kan terugkeer Steven Bergwijn vergeten’

27 juli 2021, 10:17

Een terugkeer van Steven Bergwijn naar Ajax lijkt verder weg dan ooit. De Amsterdammers zouden de aanvaller graag overnemen van Tottenham Hotspur, maar volgens de doorgaans goed geïnformeerde Fabrizio Romano gaan de Spurs niet akkoord met een transfer. 

Dat zei de transferexpert maandag tijdens een Twitch-sessie. Volgens Romano wil Tottenham Bergwijn in Londen houden, en krijgt de voormalig jeugdspeler van Ajax de kans zich te bewijzen aan de kersverse trainer Nuno Espírito Santo. 

Valentijn Driessen maakte vorige week woensdag aan tafel bij De Oranjezomer bekend dat Ajax interesse heeft in Bergwijn. ‘Ze willen graag Bergwijn terughalen van Tottenham Hotspur, en hij wil zelf ook graag terug. Hij kost 25 miljoen euro maar Overmars krijgt geen toestemming om dat bedrag uit te geven zonder iemand te verkopen.’ Volgens de Chef Voetbal van de Telegraaf hoopte Overmars met de verkoop van Edson Álvarez, die in de belangstelling staat van het Franse Stade Rennes, geld vrij te maken voor de inkomende transfer van Bergwijn.

De vleugelaanvaller die eerder voor PSV uitkwam, wist nog niet te overtuigen in Londen. Bergwijn was tot nog toe goed voor 1 doelpunt en 7 assists. In 35 duels kwam hij slechts tot 1838 minuten. Bergwijn kwam voor dertig miljoen euro over naar Tottenham Hotspur.

'Ajax wil Steven Bergwijn terug naar Amsterdam halen'
0:56
'Ajax wil Steven Bergwijn terug naar Amsterdam halen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.