Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax kan nog weinig kwijt over herstel Daley Blind

Ajax kan nog weinig kwijt over herstel Daley Blind

17 jan 2020, 15:23

Ajax wil heel weinig kwijt over het herstel van Daley Blind. "Het kan een week, maar ook een maand of langer duren", zei trainer Erik ten Hag toen hem naar een prognose over een mogelijk rentree van de verdediger werd gevraagd.

Blind herstelt van een ontstoken hartspier. Bij hem is vorige maand een defibrillator aangebracht. De verdediger mag geen grote fysieke inspanningen leveren totdat testen uitwijzen dat hij weer helemaal in orde is.

Ten Hag vertelde geen zin te hebben om iedere week vragen over de toestand van Blind te beantwoorden. "Als we iets te melden hebben, dan doe we dat. Zullen we dat zo afspreken?", stelde hij tijdens zijn persconferentie voor de thuiswedstrijd van Ajax zondag tegen Sparta Rotterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.