Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax kan je de komende vijf jaar afschrijven'

28 juli 2023, 11:30

Martin van Waardenberg is ervan overtuigd dat ‘zijn’ Feyenoord ook komend seizoen kampioen wordt. Dat zegt de Rotterdamse acteur bij De Oranjezomer.

“Het gaat goed, en het (kampioenschap, red.) gaat gewoon weer gebeuren”, is Van Waardenberg stellig. “Ik bedoel: Ajax kan je de komende vijf jaar afschrijven en PSV zit met Peter Bosz opgescheept, dat gaat ‘m ook niet worden. En dat jongetje met dat huilgezicht is nu weg…”, doelt hij op Xavi Simons, die deze zomer terugkeerde bij Paris Saint-Germain, en meteen weer verhuurd werd aan RB Leipzig.

Van Waardenberg heeft opnieuw hoge verwachtingen van Feyenoord-trainer Arne Slot. “Dat is een toppertje, die zet de poppetjes op de goede plek. Dat heeft hij keurig gedaan afgelopen seizoen.” Ook de komst van Calvin Stengs kan op goedkeuring van de acteur rekenen. “Daar ben ik blij mee. Hij kent Slot, dat wordt een goede combi!”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.