Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax kan flink cashen in januari: 'Chelsea meldt zich opnieuw'

Ajax kan flink cashen in januari: 'Chelsea meldt zich opnieuw'

27 dec 2022, 10:55

Edson Alvarez kan in januari weer rekenen op interesse van Chelsea, zo meldt CBS Sports-journalist Ben Jacobs. De Mexicaan was in september al dicht bij een overstap naar Londen, maar Ajax stak toen een stokje voor de transfer.

Ajax ging afgelopen zomer niet akkoord met de overstap van Alvarez naar Chelsea omdat de Amsterdammers geen tijd meer hadden om een vervanger aan te trekken. Dit zorgde voor woede bij de Mexicaan, die een tijdje weigerde te trainen in Amsterdam.

Chelsea zal naar verluidt komende maand weer een poging wagen om de defensieve middenvelder te contracteren. Vanwege de langdurige absentie van N'golo Kanté zijn 'The Blues' op zoek naar een nieuwe stofzuiger op het Londense middenveld. Afgelopen zomer zou Chelsea zo'n vijftig miljoen euro hebben geboden op Alvarez.

René van der Gijp gaf afgelopen zomer bij Vandaag Inside aan dat hij het onbegrijpelijk vindt dat Ajax de transfer van Alvarez heeft tegengehouden. Bekijk het fragment hieronder.

René neemt het op voor Álvarez: 'Dit kan je zo'n jongen niet aandoen'
2:34
René neemt het op voor Álvarez: 'Dit kan je zo'n jongen niet aandoen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.