Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ajax is op dit moment aan het kijken naar een andere trainer'

9 feb 2024, 20:20

Mike Verweij vertelt in de Kick-off podcast van De Telegraaf dat Ajax op dit moment aan het kijken is naar een andere trainer voor volgend seizoen.

In de podcast krijgt Verweij de vraag of hij het idee heeft dat John van ’t Schip op poleposition staat om ook volgend seizoen coach van Ajax te zijn. “Nee, dat heb ik niet. Van de week zag ik op het internet allerlei koppen voorbijkomen dat hij wel zou willen blijven, maar daar heeft hij zich echt nog niet over uitgesproken, aldus de Ajax-watcher. "Ik stelde die vraag onlangs op een persconferentie, maar daar was hij nog niet over uit. Hij zou er ook heel onverstandig aan doen om zich daar nu wel over uit te spreken, want Alex Kroes moet nog beginnen.”

“Ik denk dat als hij Ajax alsnog naar de Champions League loodst dat het heel moeilijk wordt voor Ajax om afscheid van hem te nemen, maar dat Ajax op dit moment echt wel aan het kijken is naar een andere trainer", besluit Verweij.

John van ’t Schip vertelde in januari dat hij denkt dat hij tijdens zijn tijd als trainer bij Ajax voor meer vertrouwen heeft gezorgd binnen de selectie. Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.