Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax is heel dom geweest dat ze Peter Bosz niet gepakt hebben'

7 mei 2024, 10:16

Johan Derksen had maandavond bij Vandaag Inside lovende woorden over voor Peter Bosz, die afgelopen weekend landskampioen van Nederland werd met PSV.

"Ik vond Peter Bosz voordat hij naar PSV ging al een toptrainer," begon Johan. "Met Slot en Bosz hebben we echt twee toptrainers op Europees niveau die allebei het optimale rendement uit hun materiaal hebben gehaald, die hun clubs ook nog eens aantrekkelijk laten voetballen én punten pakken

Job Knoester vroeg aan Johan waarom hij Peter Bosz een toptrainer vindt: "Hij heeft gewoon het beste elftal, en buiten Nederland heeft hij toch niet echt gepresteerd?" Johan reageerde: "Nou, hij is met Ajax ook tot de finale van de Europa League tegen Manchester United gekomen. Die heeft hij weliswaar verloren, maar hij liet Ajax ook helemaal voetballen zoals Ajax hoort te voetballen. Ajax is ook heel dom geweest dat ze hem niet gepakt hebben."

Peter Bosz werd afgelopen zondag tijdens de persconferentie getrakteerd op een bierdouche door de PSV-spelers. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.