Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax is er klaar mee: 'bedelbordjes' niet langer toegestaan in Johan Cruijff Arena

Ajax is er klaar mee: 'bedelbordjes' niet langer toegestaan in Johan Cruijff Arena

1 aug 2022, 16:44

In de Johan Cruijff Arena zijn de zogenaamde bedelbordjes niet langer toegestaan. Voornamelijk kinderen namen de laatste jaren vaak grote kartonnen borden of doeken mee naar wedstrijden van Ajax, met daarop teksten als: 'Tadic, mag ik je shirt?'

De Amsterdammers bevestigen tegenover Ajax Life dat vanaf dit seizoen de borden/doeken worden ingenomen door de beveiliging. Volgens Ajax is het aantal bordjes de laatste jaren flink gegroeid en dus is de club genoodzaakt om nu een streep te trekken. Tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV nam de club ook al veel bordjes in beslag.

De regerend landskampioen begint aankomende zaterdag het nieuwe Eredivisie-seizoen tegen Fortuna Sittard in Limburg. Een week later spelen de Amsterdammers hun eerste Eredivisiewedstrijd in de Johan Cruijff Arena tegen FC Groningen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.