Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax is al kampioen hoor, maak je maar geen zorgen'

'Ajax is al kampioen hoor, maak je maar geen zorgen'

25 feb 2021, 14:22

Aanstaande zondag staat de kraker tussen PSV en Ajax op het programma. Ajax heeft aan kop van de ranglijst, met een wedstrijd minder gespeeld, 6 punten voorsprong op PSV. De Eindhovenaren zullen er zondag alles aan doen om in te lopen op de club uit Amsterdam, maar volgens Aad de Mos is het kwaad al geschied.

‘Ajax is al kampioen hoor, maak je maar geen zorgen’, zegt De Mos donderdag in de radioshow van Veronica Inside. ‘Ik woon in Eindhoven en proef elke dag de teneur bij de supporters en de mensen rond PSV, die hebben zich neergelegd bij het kampioenschap van Ajax. Maar ze willen wel een goed resultaat halen zondag. En dat is altijd weer afhankelijk van wat er vanavond gebeurt.

Ajax verdedigt vanaf 18.55 uur in de Johan Cruijff ArenA een voorsprong van 2-1 uit de eerste wedstrijd tegen de Franse koploper Lille. PSV verdedigde vorige week in Griekenland slecht tegen Olympiakos Piraeus en verloor met 4-2 van de Griekse koploper. Het elftal van Roger Schmidt zal vanaf 21.00 uur dus sowieso twee keer moeten scoren om kans te houden op een plek bij de laatste zestien clubs.

‘Gaat Ajax er vanavond uit en PSV door in de Europa League, kan het zondag voor PSV wel een overwinninkje worden. Maar ik ga uit van een 2-2 gelijkspel, aldus De Mos over PSV-Ajax.

'PSV en Ajax gaan beide door in de Europa League'
6:43
'PSV en Ajax gaan beide door in de Europa League'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.