Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax in wachtkamer voor Braziliaanse aanvaller Antony

Ajax in wachtkamer voor Braziliaanse aanvaller Antony

31 jan 2020, 23:26

AMSTERDAM (ANP) - Ajax is er niet in geslaagd om vlak voor het sluiten van de transfermarkt de Braziliaanse aanvaller Antony Matheus dos Santos in te lijven. De zaakwaarnemer van de 19-jarige vleugelspits laat tegenover Braziliaanse media weten dat het op korte termijn niet meer tot een transfer komt.

Ajax is al maanden in gesprek met São Paulo over een transfer van de aanvaller met voetbalnaam Antony. De landskampioen wil hem er volgend seizoen graag bij hebben omdat er waarschijnlijk enkele sleutelspelers vertrekken. Ajax probeerde Antony de afgelopen dagen al in te te lijven omdat hij dan al kon wennen aan zijn nieuwe club.

Ajax heeft zo'n 25 miljoen euro over voor de aanvaller die zich op dit moment met de olympische ploeg van Brazilië voor de Spelen van Tokio hoopt te kwalificeren. Het management van Antony laat weten dat een transfer naar Ajax zeker niet van de baan is en dat er de komende maanden waarschijnlijk opnieuw wordt onderhandeld.

Borussia Dortmund en Manchester City probeerden Antony het afgelopen jaar ook al in te lijven. Beide clubs bereikten ook geen akkoord met São Paulo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.