Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax in gesprek met Remko Pasveer (37)'

'Ajax in gesprek met Remko Pasveer (37)'

23 apr 2021, 07:40

Ajax is in de zoektocht naar een tweede keeper uitgekomen bij Remko Pasveer. Zo melden De Telegraaf en Voetbal International.

De 37-jarige doelman maakte donderdagavond bekend zijn aflopende contract bij Vitesse niet te gaan verlengen. Pasveer staat open voor een nieuw avontuur en zou al in gesprek zijn met de Amsterdammers.

Ajax zit door de dopingschorsing en contractsituatie van André Onana in een lastige situatie. Pasveer is in de ogen van de Amsterdammers de ideale tweede keeper achter Maarten Stekelenburg. Volgens De Telegraaf en Voetbal International past Pasveer met zijn meevoetballende kwaliteiten in het profiel van Ajax.

De club uit Arnhem baalt van de keuze van Pasveer.  'We hebben Remko een hele goede aanbieding gedaan', vertelt technisch directeur Johannes Spors op de website van Vitesse. ‘Het is zijn goed recht daar wel of niet op in te gaan en wij respecteren zijn beslissing om een nieuwe uitdaging aan te gaan.'

Pasveer is bezig aan zijn vierde seizoen bij Vitesse. Hiervoor speelde hij voor Heracles Almelo, PSV, Go Ahead Eagles en FC Twente.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.