Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax in eerste oefenduel met Hannover onderuit

Ajax in eerste oefenduel met Hannover onderuit

6 jan 2024, 17:40

Ajax heeft tijdens het trainingskamp de eerste oefenwedstrijd tegen Hannover 96 verloren. In Jerez de la Frontera werd het 3-0.

Bij beide elftallen kwamen vooral de reserves in actie. Zondag is de tweede ontmoeting, dan met vooral de vaste basisspelers.

In een wedstrijd van twee keer dertig minuten nam Hannover al snel de leiding. Julian Börner passeerde keeper Gerónimo Rulli in de 5e minuut. Havard Nielsen zorgde in het tweede deel van de wedstrijd voor de 2-0 en daarna scoorde ook Muhammed Damar nog.

Ajax speelde tegen Hannover onder anderen met Ahmetcan Kaplan, Chuba Akpom en Carlos Forbs in de basis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.