Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax houdt koploper PSV op gelijkspel in Johan Cruijff ArenA

Ajax houdt koploper PSV op gelijkspel in Johan Cruijff ArenA

3 feb 2024, 21:58

Ajax en PSV hebben elkaar in evenwicht gehouden in de Johan Cruijff ArenA. Het duel eindigde in een gelijkspel (1-1).

PSV vestigde een clubrecord in Amsterdam. De club bleef voor de 36e keer op rij ongeslagen in de Eredivisie. PSV blijft ook de riante koploper met een voorsprong van 13 punten op Feyenoord. De nummer 2 uit Rotterdam speelt zondag nog wel een uitduel met AZ, dat nu in punten gelijk staat met Ajax.

Steven Berghuis schoot Ajax in de 19e minuut op voorsprong (1-0). Luuk de Jong maakte in de 34e minuut gelijk. De aanvoerder van PSV vierde zijn tiende doelpunt tegen Ajax in de Eredivisie. De Jong kopte in de tweede helft ook op de lat en rakelings naast. Brobbey, Kenneth Taylor en Jorrel Hato misten in kansrijke positie voor Ajax.

PSV miste de geblesseerde Noa Lang, Joey Veerman, Malik Tillman, Guus Til en Ricardo Pepi. Devyne Rensch en Steven Berghuis vielen geblesseerd uit bij Ajax, waar Jordan Henderson debuteerde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.