Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax houdt Cillessen in de gaten als opvolger van Onana'

'Ajax houdt Cillessen in de gaten als opvolger van Onana'

8 feb 2021, 20:14

De Spaanse sportkrant El Desmarque weet te melden dat Ajax Jasper Cillessen in de gaten houdt. Met de schorsing van Onana is de kans groot dat Ajax een nieuwe keeper zal moeten halen.

De krant weet te melden dat deze transfergeruchten al enkele dagen door de wandelgangen spoken. De keeper is echter nog geblesseerd dus zal eerst nog moeten herstellen. Daarom zal een eventuele transfer pas van de zomer haalbaar zijn.

De keeper werd al eerder in de gaten gehouden door Ajax als mogelijke opvolger van Onana, maar omdat Onana in Amsterdam bleef, was de komst van Cillessen er nog niet van gekomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.