Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax hoopt nog een Braziliaan aan selectie toe te voegen'

'Ajax hoopt nog een Braziliaan aan selectie toe te voegen'

19 feb 2020, 21:00

Marc Overmars heeft interesse in nog een Braziliaanse speler, zo meldt De Telegraaf. Na de transfer van de Braziliaan Antony, die overigens nog niet officieel is, wil Ajax zich versterken met de 18-jarige Giovanni die uitkomt voor Santos.

Eerder deze week onthulde De Telegraaf dat Antony alleen nog medisch gekeurd moet worden. Na Antony zou er dus opnieuw een Braziliaans talent naar Amsterdam moeten komen. Giovanni zou volgens De Telegraaf al in Nederland zijn geweest en daarnaast verlengde hij zijn contract bij Santos niet.

Overmars is zelf op dit moment niet bezig met de transfer, hij is in Madrid voor de wedstrijd met Getafe. De juristen in Amsterdam proberen de transfer rond te krijgen. Ajax heeft naar verluidt nog wel enkele obstakels te overwinnen, aangezien de communicatie met Santos erg stroef overloopt. De Amsterdamse club heeft met David Neres en Danilo Pereira op dit moment twee Brazilianen onder contract staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.