Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax hield situatie Klaassen nauwlettend in de gaten'

'Ajax hield situatie Klaassen nauwlettend in de gaten'

19 mrt 2020, 17:19

De Telegraaf meldt donderdag op Twitter dat Ajax, voordat de coronacrisis uitbrak, de situatie rondom Davy Klaassen bij Werder Bremen nauwlettend in de gaten hield.

De middenvelder zou voor een relatief laag bedrag op te halen zijn in Noord-Duitsland, als Werder Bremen dit seizoen degradeert. Op dit moment staat Werder Bremen 17e in de Bundesliga met 4 punten achterstand op Fortuna Düsseldorf. In Duitsland degraderen de onderste twee plekken waardoor Werder Bremen in de gevarenzone verblijft. Op dit moment ligt de Bundesliga stil tot minimaal 3 april vanwege het coronavirus.

'Bij Klaassen, die de Eredivisie verliet als Voetballer van het Jaar en in het buitenland lichamelijk nog veel sterker is geworden, weet je wat je aan hem hebt. Hij gaat altijd voorop in de strijd en koppelt loopvermogen en een functionele techniek aan goals. Logisch dat hij in beeld is, waarmee niet gezegd is dat Ajax ook voor hem gaat', schrijft de krant.

De 27-jarige international van het Nederlands elftal debuteerde in 2011 in de hoofdmacht van Ajax, nadat hij de gehele jeugdopleiding van Ajax doorliep. Uiteindelijk schopte Klaassen het tot aanvoerder. Via Everton kwam de geboren Hilversummer in Bremen terecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.