Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax hervat training op Sportpark De Toekomst

Ajax hervat training op Sportpark De Toekomst

29 apr 2020, 18:08

Ajax heeft de training weer hervat op het eigen complex De Toekomst. De club uit Amsterdam gaf woensdagmiddag een foto vrij van Daley Blind, die rustig een bal hoog hield. Quincy Promes deelde op sociale media een filmpje vanuit een kleedkamer.

Ajax houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. De club traint voorlopig in kleine groepjes. Spelers en trainers moeten de gewenste anderhalve meter afstand van elkaar houden.

Trainer Erik ten Hag vertelde al eerder dat hij zijn spelers tijdens drie trainingsblokken wil voorbereiden op het nieuwe seizoen, dat niet voor 1 september zal beginnen vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.