Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax héél dicht bij komst Brobbey, Conceição en Bassey'

'Ajax héél dicht bij komst Brobbey, Conceição en Bassey'

19 juli 2022, 17:25

Ajax is op een haar na rond met Brian Brobbey, Calvin Bassey en Francisco Conceição. Dat zegt Freek Jansen in een videoitem van Voetbal International. De Ajax-wachter geeft tekst en uitleg vanuit Bramberg am Wildkogel, waar de Amsterdammers op trainingskamp zijn.

Wat betreft Brobbey, is Jansen duidelijk: Ajax wil Brobbey, en de spits wil heel graag terug naar Ajax. 'Het lijkt erop dat Ajax en RB Leipzig eruit gaan komen. Met de transfer zal zo'n zeventien miljoen euro gemoeid zijn. Het moet nog rondgemaakt worden, maar het gevoel dat het tot een akkoord kan komen is duidelijk', aldus de journalist.

Ook Conceição is hard op weg naar Ajax. De 19-jarige aanvaller van FC Porto heeft zijn medische keuring er al op zitten. 'Het is een kwestie van dagen', weet Jansen. 'Men gaat ervan uit dat de transfer van Conceição deze week rond gaat komen. Hij geldt als de toekomstige opvolger van Antony. Ze willen hem nu al binnenboord hebben om hem te laten wennen.'

Rangers-verdediger Calvin Bassey moet de derde versterking worden. 'Over hem is Ajax heel enthousiast. Schreuder is heel positief en de scouting heeft hem uitvoerig bekeken', zegt Jansen. 'Bassey kan zich vastbijten in een spits en kan goed één-op-één spelen. Ook deze transfer lijkt een formaliteit. Men gaat er echt vanuit dat deze drie spelers zich binnen afzienbare tijd Ajax mogen noemen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.