Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax heeft tientallen miljoenen over voor Braziliaans wonderkind'

'Ajax heeft tientallen miljoenen over voor Braziliaans wonderkind'

29 nov 2019, 11:10

Ajax is bereid om diep in de buidel te tasten voor Reinier Jesus Carvalho. Dat meldt De Telegraaf vrijdagochtend. De Amsterdammers zouden zelfs bereid zijn het transferrecord te breken voor de zeventienjarige aanvallende middenvelder. Ajax zou een openingsbod van 25 miljoen euro hebben neergelegd bij Flamengo.

Daley Blind is tot nu toe de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis, hij kwam voor maximaal 21 miljoen over van Manchester United. Ajax wil met dit openingsbod grootmachten als PSG, Manchester City, Real Madrid en FC Barcelona voor blijven. Flamengo zou voor de aanvallende middenvelder een vraagprijs van 40 miljoen euro hanteren.

Reinier is bezig aan zijn eerste seizoen op het hoogste niveau. De Braziliaan, die onlangs de Copa Libertadores won met Flamengo, speelde dit seizoen tot dusver veertien officiële duels en kwam vier keer tot scoren. Hij speelde eveneens tien wedstrijden voor Brazilië onder 17 jaar. In Brazilië onder 17 scoorde hij in tien duels vijf keer.

VIDEO - René waarschuwt Neres: 'Anders word je het lulletje van de klas'

René waarschuwt Neres: 'Anders word je het lulletje van de klas'
1:38
René waarschuwt Neres: 'Anders word je het lulletje van de klas'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.