Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax heeft shortlist met vier kandidaten voor opvolging Van 't Schip'

28 mrt 2024, 13:40

Ajax heeft een shortlist met vier kandidaten voor de opvolging van John van 't Schip. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano op X.

Van 't Schip maakte donderdag op een persconferentie in aanloop naar PEC Zwolle - Ajax bekend dat hij aan het einde van het seizoen stopt als hoofdtrainer: "Alex Kroes is begonnen. Hij is met veel mensen aan het praten. We hebben ook over mijn toekomst gesproken. Ik stop als hoofdtrainer. Dat is duidelijk."

"Maar we praten wel over een andere rol voor meerdere jaren," vervolgde Van 't Schip. "Daarover is niets duidelijk nog. Ik wil daar nu ook niet over praten. Ik wil me volledig focussen op de laatste acht duels met Ajax. Dat is voor mij geen probleem."

Fabrizio Romano meldt nu op X dat Ajax een shortlist heeft met vier mogelijke opvolgers voor Van 't Schip. Om welke trainers het gaat, vermeldt hij er niet bij. Eerder liet Romano wel al de naam van Pepijn Lijnders vallen. Hij vertrekt aan het einde van het seizoen samen met Jürgen Klopp bij Liverpool.

Wesley Sneijder liet zich onlangs aan tafel bij Veronica Offside kritisch uit over Ajax-trainer John van 't Schip: "Dan faal je wel als trainer!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.