Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax heeft Magallán bijna binnen

Ajax heeft Magallán bijna binnen

15 dec 2018, 10:21

AMSTERDAM (ANP) - Ajax wil de transfer van Lisandro Magallán snel afronden. De nummer twee van de eredivisie is nagenoeg akkoord met Boca Juniors over een transfer van ruim 8 miljoen euro voor de Argentijnse verdediger.

Ajax wilde de 25-jarige Magallán al in de zomer aantrekken. De verdediger werd medisch gekeurd in Amsterdam, maar bleef uiteindelijk toch nog even bij Boca Juniors. Hij verloor zondag met zijn ploeg de beladen finale tegen River Plate om de Copa Libertadores.

De bedoeling is dat Magallán snel aansluit bij de selectie van Ajax en in de winterstop mee gaat op een trainingskamp naar Orlando. Ajax speelt met de komst van de centrale verdediger alvast in op een waarschijnlijk vertrek van Matthijs de Ligt aan het einde van het seizoen. Bijkomend voordeel is dat Magallán ook inzetbaar is in de achtste finale van de Champions League. Dat kan goed uitkomen omdat verdediger Maximilian Wöber nog een schorsing van één duel moet uitzitten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.