Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ajax heeft interesse in United-talent Isak Hansen-Aarøen’

‘Ajax heeft interesse in United-talent Isak Hansen-Aarøen’

31 jan 2024, 17:31

Ajax heeft interesse in Isak Hansen-Aarøen van Manchester United, dat meldt Manchester Evening News.

De 19-jarige Hansen-Aarøen gaat volgens de krant de laatste zes maanden van zijn huidige contract in bij United, maar ondanks dat er gesprekken zijn over een nieuw contract, lijkt hij steeds meer klaar voor een vertrek te zijn. Het talent zou bij de Engelse topclub namelijk ontevreden zijn door het gebrek aan kansen die hem in het eerste elftal worden geboden.

United hoopt de aanvallende middenvelder te behouden, maar de club beseft zich ook dat een verkoop mogelijk de beste optie is, om geld aan hem over te houden.

Naast Ajax tonen ook topclubs als Atlético Madrid en Napoli interesse in zijn komst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.