Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax heeft het meest te zoeken in de voorronde van de Champions League'

'Ajax heeft het meest te zoeken in de voorronde van de Champions League'

23 mei 2023, 14:20

Valentijn Driessen vindt dat Ajax het meest te zoeken heeft in de voorronde van de Champions League. Verder is hij nog wel onder de indruk van een aantal Ajacieden, ondanks het matige seizoen van de Amsterdammers, vertelt hij in Koffie met..., een online rubriek van Vandaag Inside.

Valentijn denkt dat de Amsterdammers het meest te zoeken hebben in de voorronde van het miljoenenbal door de financiële middelen die de club tot haar beschikking heeft: "Ajax heeft het meest te zoeken in de voorronde van de Champions League. Die gaan met de geldbuidel rammelen, en daar moet dan wat uitkomen." Valentijn benadrukt dat een goed gevulde portemonnee geen garantie is voor succes: "Als je naar het afgelopen seizoen hebt gekeken, hebben ze de ene naar de andere misser gemaakt."

Toch zijn er wel wat spelers die indruk hebben gemaakt op Valentijn: "Steven Bergwijn begint weer te scoren, maar wel laat. Hij deed dat niet in de wedstrijden waar het om ging, dat is natuurlijk doodzonde." Hiermee doelt Valentijn op de penalty's verloren bekerfinale tegen PSV (1-1) en de verloren competitiewedstrijd in Eindhoven (3-0).

Over Edson Álvarez is Valentijn kritischer naar aanleiding van zijn optreden tegen FC Utrecht (3-1): "De goede ballen die hij gaf waren in meerderheid. Toch is het zo, als je aan de rechterkant staat en alles schuift op naar rechts en Dusan Tadic staat helemaal links, dan kan je blind een bal geven, want Tadic maakt er altijd wel wat van. Hoe hij een bal aanneemt is waanzinnig", besluit de columnist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.