Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ajax heeft Helmond Sport-spelers met een Ajax-shirt aan’

26 feb 2024, 16:39

Valentijn Driessen en Mike Verweij laten zich in de Kick-off podcast van De Telegraaf kritisch uit over het niveau dat Ajax op dit moment laat zien.

Valentijn wordt gevraagd of dit het slechtste Ajax is dat hij in zijn carrière als verslaggever heeft gezien. “Er zijn meerdere slechte Ajax-teams geweest, maar die structureel zo slecht presteren en zo slecht spelen, heb ik nog niet eerder meegemaakt.”

Verweij sluit zich hier bij aan: “Er waren een aantal mensen in Bodø die zeiden: eigenlijk heeft Ajax gewoon Helmond Sport-spelers met een Ajax-shirt aan. Het lijkt echt werkelijk waar helemaal nergens op. Als wij 115 miljoen te besteden hadden en spelers hadden kunnen kopen, dan hadden wij echt een beter elftal kunnen maken dan Jan van Halst en Sven Mislintat.”

Valentijn was ook niet onder de indruk van invaller Ahmetcan Kaplan in het verloren uitduel met AZ (2-0). "Hij beukt Vangelis Pavlidis neer en dan vindt iedereen het gelijk geweldig. Die jongen heeft het ook niet makkelijk natuurlijk door een heel slecht draaiend elftal, maar als je dan toevallig twee ballen verkeerd raakt, wat andere mensen als goed bestempelen, dan ben je opeens weer het lichtpuntje."

Valentijn Driessen liet zich onlangs In Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside ook uit over de toekomst van John van ’t Schip bij Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.