Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax heeft dag minder rust voor Klassieker

Ajax heeft dag minder rust voor Klassieker

24 dec 2018, 14:25

Ajax heeft een dag minder rust dan Feyenoord voor de Klassieker op zondag 27 januari in De Kuip. De Amsterdamse club sluit drie dagen eerder, op donderdag 24 januari, het midweekse bekerprogramma af tegen sc Heerenveen. Feyenoord speelt een dag eerder al tegen Fortuna Sittard.

AZ en Vitesse trappen de kwartfinales van het bekertoernooi af op dinsdag 22 januari om 20.45 uur in Alkmaar. Een dag later speelt FC Twente vanaf 18.30 uur thuis tegen Willem II, waarna Feyenoord en Fortuna Sittard in Rotterdam om 20.45 uur beginnen aan hun duel.

Volgens de KNVB kunnen Ajax en Feyenoord hun bekerwedstrijd niet op dezelfde dag afwerken, omdat geen van beide clubs om 18.30 uur kan spelen en een gelijktijdig begin ook niet mogelijk is. De Klassieker begint op 27 januari om 14.30 uur. Ajax heeft als nummer twee van de eredivisie tien punten meer dan Feyenoord, dat derde staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.