Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax haalt Van den Boomen en heeft eerste zomerse versterking binnen'

'Ajax haalt Van den Boomen en heeft eerste zomerse versterking binnen'

27 mei 2023, 11:45

Ajax heeft de eerste zomerse versterking binnen. Branco van den Boomen komt over van Toulouse. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano. De 27-jarige middenvelder gaat een meerjarig contract tekenen in Amsterdam.

Van den Boomen komt transfervrij over van Toulouse. Volgens Romano heeft de middenvelder al een principeakkoord met Ajax bereikt en moeten de laatste details rondom de deal nog worden afgerond. De komende dagen ondergaat Van den Boomen zijn medische keuring bij Ajax, waarna de transfer officieel bekend zal worden gemaakt.

Van den Boomen maakte in 2020 de overstap van De Graafschap naar Toulouse. De middenvelder groeide in het zuiden van Frankrijk uit tot een vaste basisspeler en was een van de sleutelspelers bij de promotie van Toulouse naar de Ligue 1. Hij speelde dit seizoen 38 officiële wedstrijden voor de Franse club en was daarin goed zes doelpunten en dertien assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.