Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax gelooft in stunt bij Real

Ajax gelooft in stunt bij Real

5 mrt 2019, 06:48

MADRID (ANP) - Ajax staat voor een loodzware opgave om alsnog de kwartfinales van de Champions League te bereiken. Het elftal van trainer Erik ten Hag wil in het imposante Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid een achterstand van 1-2 goedmaken.

Real won vier van de laatste vijf edities van de koningsklasse van het Europese clubvoetbal. Toch waant Ajax zich niet kansloos. Spelers en trainer geloven in een stunt, zo zeggen ze in ieder geval. Ze lijken het ook echt te menen.

Ajax maakte het de Spaanse grootmacht drie weken geleden erg lastig in de Johan Cruijff ArenA. Real is daarna niet beter gaan presteren. De nummer drie van de Spaanse competitie verloor afgelopen week twee keer voor eigen publiek van Barcelona. Ook Girona won twee weken geleden in Madrid.

Real moet het stellen zonder de geschorste Sergio Ramos, de grote baas van de defensie. Ajax trapt om 21.00 uur waarschijnlijk opnieuw af met Dusan Tadic als centrumspits. Als de schijn niet bedriegt houdt hij Kasper Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar weer op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.