Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax geeft toe dat doelen te klein waren voor CL-duel vrouwen: 'Fout bij het terugplaatsen'

Ajax geeft toe dat doelen te klein waren voor CL-duel vrouwen: 'Fout bij het terugplaatsen'

29 sep 2022, 13:23

Ajax heeft toegegeven dat de doelen vlak voor de wedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen de voetbalsters van Arsenal niet aan de vereiste afmetingen voldeden. Trainer Jonas Eidevall van Arsenal kwam er voor de aftrap achter dat de doelen 10 centimeter te klein waren. Dit is nog voor het begin van het duel hersteld.

Het duel werd afgewerkt op het hoofdveld van De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax vlakbij de Johan Cruijff ArenA. "Er is dagelijks onderhoud aan de velden en voorafgaand aan dit duel is iets niet goed gegaan bij het terugplaatsen van de doelen op het hoofdveld. Na constatering door Arsenal en de UEFA is dit nog voor de aftrap hersteld. We betreuren dit uiteraard en gaan de procedure aanpassen om dit soort incidenten in de toekomst te voorkomen", zegt Ajax in een reactie.

Arsenal won het duel met 1-0 door een doelpunt van international Vivianne Miedema en bereikte de groepsfase van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.