Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax geeft sjaal, reiskostencompensatie en consumptie aan fans die afreisden naar Waalwijk

Ajax geeft sjaal, reiskostencompensatie en consumptie aan fans die afreisden naar Waalwijk

6 dec 2023, 21:25

Ajax heeft de fans die afreisden naar Waalwijk voor het restant van het eerder gestaakte uitduel met RKC verrast met een sjaal, 30 euro reiskostencompensatie en een consumptie.

In een bijgevoegde brief valt te lezen: "Dit is de club waar ik zo trots op ben. De club waar ik zoveel van houd. Waar je ook gaat ik volg je overal. Ja, ik blijf je altijd trouw. En dat blijkt. Wat een toewijding dat je er vandaag bij bent. Zelfs voor slechts zes minuten lang, voor onze club uit Amsterdam."

"Hopelijk spreekt uit deze sjaal onze waardering. Daarnaast ontvang je vanuit de club 30 euro reiskostencompensatie en een consumptie voor in het uitvak. Ajacied, bedankt!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.