Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax gaat zich melden voor Sergiño Dest'

15 apr 2024, 14:40

Hans Kraay jr. was afgelopen weekend aanwezig bij het duel tussen PSV en Vitesse (6-0) en heeft met name genoten van één PSV-speler: Sergiño Dest.

“Het is al heel veel over Dest gegaan, dus ik hou het kort”, begint Hans in gesprek met ESPN. “Deze hele moderne rechtsbenige linksback is een van de weinige backs in Europa die niet alleen goed opkomt en een aardig voorzetje heeft, maar ook op volle snelheid recht op de back van de tegenpartij afgaat en net zo makkelijk binnendoor passeert als buitenom."

Dest is speler van FC Barcelona, maar maakt dit seizoen op huurbasis indruk bij PSV. “PSV kan hem natuurlijk voor tien miljoen overnemen van FC Barcelona”, doelt Hans op de koopoptie die de Eindhovenaren hebben bedongen. Maar de koploper van de Eredivisie moet waakzaam zijn, weet de ESPN-verslaggever. “Ook Ajax gaat zich melden in de strijd om de handtekening van de man van tien miljoen…”

René van der Gijp liet zich onlangs bij Vandaag Inside lovend uit over een andere PSV-speler: 'Als ik Feyenoord of Ajax was...'. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.