Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax gaat vol voor Bergwijn bij vertrek Neres'

'Ajax gaat vol voor Bergwijn bij vertrek Neres'

29 mei 2021, 19:56

Met de zomer voor de deur staat er uiteraard ook weer een transferwindow op het programma. Bij Ajax staan een aantal spelers nadrukkelijk in de belangstelling zoals André Onana, Nicolas Tagliafico en David Neres. Voor die laatste weet Valentijn Driessen wel een vervanger. Valentijn weet te melden dat Steven Bergwijn op de radar staat van Marc Overmars.

‘Ik heb gehoord dat hij met stip op één staat om te halen als aanvaller. Ajax denkt hem voor 15 miljoen euro op te kunnen halen, maar de vraagprijs zal minimaal 25 miljoen zijn’, zo vertelt Valentijn in de Kick-Off podcast van De Telegraaf.

Zijn collega Mike Verweij beaamt dat en weet te melden dat Ajax alleen voor Bergwijn gaat, als Neres Amsterdam zou verlaten. ‘Ajax is wel in de markt voor Bergwijn, alleen denk ik dat hij heel erg duur is. Misschien dat Ajax uiteindelijk wel bij een goedkoper alternatief terechtkomt, maar ze zullen zeker proberen om Bergwijn te halen.’

De vleugelaanvaller die eerder voor PSV uitkwam, heeft nog niet weten te overtuigen in Londen. Bergwijn was goed tot nog toe goed voor 1 doelpunt en 7 assists. In 35 duels kwam hij slechts tot 1838 minuten. Bergwijn kwam voor dertig miljoen euro over naar Tottenham Hotspur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.