Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax gaat samenwerken met club uit de Emiraten

Ajax gaat samenwerken met club uit de Emiraten

5 jan 2020, 12:19

Ajax is een samenwerkingsverband aangegaan met een club uit de Verenigde Arabische Emiraten: Sharjah FC. De Amsterdammers gaan Sharjah FC helpen met het ontwikkelen van de jeugdopleiding.

"Dit is een volgende stap voor Ajax. We zijn verheugd om ons wereldwijde voetbalnetwerk uit te breiden met Sharjah FC, een club die op het gebied van het opleiden van talent hetzelfde voor ogen heeft. Ons doel is om samen een sterke jeugdopleiding neer te zetten en de talenten daar naar een hoger niveau te tillen", aldus Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax.

Ajax heeft ook samenwerkingsovereenkomsten in onder meer China (Guangzhou R&F FC), Japan (Sagan Tosu) en Australië (Sydney FC).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.