Terug

Volg Vandaag Inside

Overmars bevestigt interesse in drietal: ‘Soms moet je vergeven en vergeten’

Overmars bevestigt interesse in drietal: ‘Soms moet je vergeven en vergeten’

31 mrt 2019, 19:40

Ajax wil de selectie voor volgend seizoen graag versterken met verdediger Kik Pierie en doelman Kjell Scherpen. Zij moeten na Răzvan Marin de tweede en derde versterking voor het nieuwe seizoen worden.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars bevestigde voor de camera van de NOS dat hij al in gesprek is met Heerenveen over de komst van Pierie. Hij ziet in Scherpen een doelman voor de toekomst. 'Hij kan stappen maken. We willen graag met hem aan de slag', zei hij over de keeper van FC Emmen. Overmars heeft er, in tegenstelling tot de fanatieke F-Side, geen problemen mee dat de doelman van FC Emmen als elfjarige denigrerende tweets plaatste over Ajax. 'Sommige dingen moet je gewoon vergeven en vergeten. Ikzelf zal hem zeker steunen.'

Ajax bereikte afgelopen week al zo goed als overeenstemming met Standard Luik over de komst van Marin. Met de overgang van de Roemeense middenvelder is een bedrag van zo'n 12 miljoen euro gemoeid. Ajax verlengde bovendien het contract van doelman André Onana met een jaar.

Overmars verwacht dat David Neres ook nog een seizoen blijft en hoopt tevens Nicolás Tagliafico te behouden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.