Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax gaat heel ver komen in de Europa League'

'Ajax gaat heel ver komen in de Europa League'

3 jan 2020, 20:30

De analisten van FOX Sports zijn ervan overtuigd dat Ajax ver gaat komen in de Europa League dit seizoen. Ook over de kansen van AZ zijn de analisten positief gestemd. Ajax speelt in de zestiende finales van de Europa League tegen het Spaanse Getafe, AZ treft LASK Linz uit Oostenrijk.

'Getafe, met alle respect, is de nummer vier van de Spaanse competitie, maar ik verwacht dat Ajax veel sterker is dan Getafe', zo trapt Mario Been af. Hij krijgt bijval van Hans Kraay jr. 'Ajax zie ik wel ver komen. Ze zijn gewoon een van de kandidaten. Als bij AZ de sterkhouders, Teun Koopmeiners, Myron Boadu en Fredrik Midtsjö, fit blijven, kunnen ze behoorlijk ver komen.'

'Met hun selectie, de kwaliteiten, en als iedereen fit blijft, dan vind ik dat de halve finale wel een must is voor Ajax. LASK Linz moet kunnen, voetballend gezien is AZ verreweg beter. Ik hoop op een kwartfinale voor AZ en halve finale voor Ajax', voegt Ronald de Boer toe.

Kenneth Perez is iets gereserveerder. 'Ajax komt vanuit een teleurstelling, terwijl AZ super blij is dat ze er nog inzitten. Dus ik denk dat Ajax nu even de tijd moet nemen en zich moet focussen. Maar er zitten nog heel goede ploegen in de Europa League, dus het is echt niet even zo gedaan.'

VIDEO - Hans stellig: 'Ajax wordt kampioen, AZ tweede'

Hans stellig: 'Ajax wordt kampioen, AZ tweede'
0:55
Hans stellig: 'Ajax wordt kampioen, AZ tweede'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.