Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax gaat dik cashen voor Martínez; verdediger staat hoog op lijstje van Ten Hag'

'Ajax gaat dik cashen voor Martínez; verdediger staat hoog op lijstje van Ten Hag'

30 juni 2022, 17:08

Ajax gaat deze transferzomer flink cashen voor Lisandro Martínez. Dat meldt Marcel van der Kraan, chef Telesport, in een video-item van De Telegraaf. De Argentijnse centrale verdediger wordt in verband gebracht met Arsenal en Manchester United.

'Martínez staat heel hoog op het verlanglijstje van Erik ten Hag', zegt Van der Kraan. 'Dus ik verwacht dat daarin de komende 24 of 48 uur grote ontwikkelingen in gaan komen. Martínez zal zijn hoop ook gevestigd hebben op United, een absolute topclub voor hem.'

De Telegraaf meldde eerder dat Arsenal al een bod heeft uitgebracht van 40 miljoen euro op Martínez. 'En als men (Arsenal, red,) eroverheen gaat, dan gaat Ajax dik cashen', gaat Van der Kraan verder. 'Dan gaan ze richting de 45 of 50 miljoen. Dat is het voordeel als twee clubs bieden, dan gaat het ineens omhoog.'

Van der Kraan ziet het overigens niet gebeuren dat Antony ook door Manchester United wordt overgenomen. 'Dat zie ik niet gebeuren, want het totale plaatje voor Ten Hag gaat straks al naar de 150 miljoen. Als je Frenkie hebt, Malacia en Martínez. Er zal best nog wel wat bijkomen, maar als je dan meteen 80 miljoen moet uitkeren voor Antony. Ik denk niet dat zoveel geld er meteen is.'

United nadert een akkoord met Barcelona over De Jong

The Red Devils naderen wel een akkoord met FC Barcelona over Frenkie de Jong. 'Ja, die deal zal na dit weekend beklonken zijn', zegt Van der Kraan. 'Er is overeenstemming over het bedrag. Het gaat richting de 80 miljoen. Het begint met 65, maar daar komen nog wel 20 miljoen aan bonussen bij. Dus als je dat totale plaatje hebt, dan heeft Barcelona al zijn geld weer terug van Frenkie. En ik denk dat Ten Hag dan de speler heeft, waar hij heel zijn elftal omheen gaat bouwen', aldus Van der Kraan.

De middenvelder speelt sinds 2019 voor FC Barcelona. Voordat De Jong naar Spanje vertrok, kwam hij uit voor Willem II en Ajax. Barcelona betaalde twee jaar terug 86 miljoen euro voor de middenvelder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.