Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-fysio geen fan van muzieksmaak Kudus: 'Eerlijk gezegd ben ik af en toe weggelopen'

Ajax-fysio geen fan van muzieksmaak Kudus: 'Eerlijk gezegd ben ik af en toe weggelopen'

11 mrt 2021, 17:30

Ajax-middenvelder Mohammed Kudus is na een lange revalidatie weer terug. In een interview met Ajax TV blikt Kudus terug op de afgelopen maanden, waarin hij werd bijgestaan door fysiotherapeut Maarten Gozeling.

In oktober raakte Kudus geblesseerd aan zijn knie. De Ghanees is inmiddels weer volledig pijnvrij. 'Mijn knie functioneert niet helemaal meer zoals mijn andere been, maar het gaat nu een stuk beter om me vrij te bewegen en te draaien. Ik ben nu sterker dan ervoor. Ik kan niet wachten tot alles weer normaal is. Dan ben ik een ander beest. Het heeft zo moeten zijn'

Gozeling volgde het herstel van de middenvelder en was niet bepaald fan van de muzieksmaak van Kudus. 'Op een gegeven moment hadden we de afspraak gemaakt dat ik in de medische ruimte de muziekkeuze bepaalde en hij in het krachthonk', vertelt Gozeling. 'Daar moet hij werken en vol aan de bak. Als hij die drive uit de muziek haalt, geef ik hem die ruimte. Ik moet eerlijk zeggen dat ik af en toe wel weggelopen ben, omdat ik het niet meer kon aanhoren.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.