Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax-flop Mikautadze wekt interesse van Atlético Madrid'

9 mei 2024, 15:32

Georges Mikautadze heeft zich sinds zijn terugkeer bij Metz in de kijker gespeeld van Atlético Madrid. Dat meldt De Telegraaf. De aanvaller vertrok een aantal maanden geleden bij Ajax nadat hij in Amsterdam geen indruk had weten te maken.

Zonder doelpunten verliet hij de Johan Cruijff ArenA, maar Mikautadze weet in Frankrijk wel indruk te maken. De Georgiër scoorde zeven keer in zijn laatste vijf duels, en staat - hoewel hij nog geen half jaar is uitgeleend - dit seizoen op twaalf treffers in de Ligue 1.

Metz nam Mikautadze, die voor 16 miljoen was overgekomen naar Ajax, in januari na slechts negen duels voor de Amsterdamse club op huurbasis over. In die deal werd een optie tot koop bedongen.

"Sven Mislintat heeft geen enkele aankoop gedaan die Ajax verder gaat brengen". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.