Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-fans zingen zondagavond 'Three Little Birds'

Ajax-fans zingen zondagavond 'Three Little Birds'

2 apr 2020, 22:00

Ajaxsupporters roepen elkaar op komende zondag om 19.00 uur het nummer Three Little Birds van Bob Marley door Amsterdam te laten schallen. 'Zet je speaker uit het raam en zet 'm aan. Zodat iedereen onze welbekende, positieve boodschap kan horen en meezingen', valt te lezen op sociale media.

Three Little Birds is een van de lijfliederen van de Ajax-aanhang. Vlak voor het begin van de tweede helft van de thuiswedstrijden van Ajax zingt Bob Marley altijd dat het vast wel goedkomt. De zoon van de reggae-legende, Ky-Mani Marley, is al eens in de Johan Cruijff Arena aanwezig geweest om het lied van zijn vader te zingen.

Het tijdstip van zondag 19.00 uur is gekozen omdat dan normaal gesproken de samenvattingen van de eredivisie bij Studio Sport beginnen.

VIDEO - Groeten uit Grolloo | Johan onthult: 'Ajax vergaderde intern over toekomst Ten Hag'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.