Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-fans op de vuist met politie in stadion

Ajax-fans op de vuist met politie in stadion

7 nov 2018, 22:03

Ajax-supporters zijn voorafgaand aan het duel met Benfica op de vuist gegaan met de politie. Dat gebeurde toen agenten de eerste rijen van het bezoekersvak vrij wilden houden.

De politie greep hard in en verwijderde supporters van de Amsterdamse club van de eerste rijen. Fans van Ajax braken stoeltjes af en gooiden die richting de agenten. Het is onduidelijk of er arrestaties zijn verricht. Vlak voor de aftrap keerde de rust terug in het bezoekersvak van Estádio da Luz.

Ajax wordt in Lissabon gesteund door ruim 3200 fans. Voor zover bekend hebben zij zich voor het duel netjes gedragen in het centrum van de hoofdstad van Portugal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.