Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-fans na deal miskoop Magallan: 'Overmars krijgt zijn schoonmoeder nog verkocht'

Ajax-fans na deal miskoop Magallan: 'Overmars krijgt zijn schoonmoeder nog verkocht'

1 sep 2020, 23:44

Ajax gaat Lisandro Magallan opnieuw verhuren. Dit keer aan promovendus Crotone uit Italië. Technisch directeur Marc Overmars heeft het zelfs voor elkaar gekregen om een optie tot koop voor maar liefst 9 miljoen (!) aan de deal toe te voegen.

De 26-jarige Argentijnse mandekker kwam twee jaar geleden voor maar liefst 8 miljoen euro over van Boca Juniors, maar wist in Amsterdam nooit te imponeren. Vorig seizoen werd de verdediger om die reden dan ook verhuurd aan Deportivo Alaves uit Spanje. Volgens Sky Italia wordt Lisandro Magallán woensdag medisch gekeurd bij Crotone, komend seizoen nieuw in de Serie A.

Fans van Ajax vinden het vooral weer een prestatie van formaat van technisch directeur Marc Overmars. Magallan, die vooral in negatieve zin opviel met zijn uitglijder in de pijnlijke halve finale tegen Tottenham, verkopen voor 9 miljoen. Het is nog zeer de vraag of Crotone na dit seizoen de optie tot koop gaat lichten, maar als dat het geval is dan maakt Ajax nagenoeg geen verlies op een speler die slechts zes wedstrijden speelde voor de club. Hieronder een greep uit de reacties op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.