Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-fans bekogeld met vuurwerk in stadion

Ajax-fans bekogeld met vuurwerk in stadion

27 nov 2018, 19:47

ATHENE (ANP) - Supporters van AEK Athene hebben voorafgaand aan het duel met Ajax in de Champions League de confrontatie gezocht met meegereisde fans van de Amsterdamse club. Griekse fans gooiden vuurwerk en projectielen in het vak van de meegereisde Ajax-supporters. Het is onbekend of er gewonden zijn gevallen.

Na één vuurwerkbom volgde een grote steekvlam. De mobiele eenheid keek aanvankelijk toe, maar greep vervolgens hard in en dreef de Ajax-fans bij elkaar. Aanvoerder Matthijs de Ligt van Ajax onderbrak de warming-up om naar het uitvak te gaan. De verdediger maande de aanhangers van zijn club tot rust.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.