Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-Excelsior verplaatst van zondag naar woensdag om mogelijk Europees vervolg vrouwen

27 feb 2024, 15:24

Het duel uit de Eredivisie tussen Ajax en Excelsior is verplaatst van zondag 28 april naar woensdag 24 april (21.00 uur). Voetbalbond KNVB meldt dat de wijziging verband houdt met het mogelijk bereiken van de halve finales van de Champions League door de Ajax-vrouwen.

Mochten de Amsterdamse voetbalsters in de kwartfinales te sterk zijn voor het Engelse Chelsea, dan volgt op 28 april het tweede duel in de halve finales in de Johan Cruijff ArenA. Tegenstander daarin is het Noorse Brann of FC Barcelona. De duels met Chelsea (19 en 27 maart) zijn te laat om daarna de wedstrijd tussen Ajax en Excelsior nog te verplaatsen.

Ajax ging afgelopen weekend met 2-0 onderuit bij AZ. Bekijk in de video bovenaan deze pagina hoe de Veronica Offside-tafel reageerde op de nederlaag van de Amsterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.