Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax en Tottenham Hotspur bereiken akkoord over recordsom voor Bergwijn'

'Ajax en Tottenham Hotspur bereiken akkoord over recordsom voor Bergwijn'

4 juli 2022, 10:27

Ajax en Tottenham Hotspur hebben zondagavond een mondeling akkoord bereikt over de transfer van Steven Bergwijn, zo meldt Mike Verweij van De Telegraaf. De Amsterdammers zullen dertig miljoen euro betalen voor de snelle aanvaller. Ajax wil Bergwijn het liefste vandaag nog medisch keuren.

Een persoonlijk akkoord tussen Ajax en de Oranje-international werd eerder al bereikt. Het lijkt een kwestie van tijd voordat de transfer door beide clubs wereldkundig wordt gemaakt. De regerend landskampioen wacht nog op enkele bevestigingen uit Londen en wil dan zo snel mogelijk alles officieel maken.

Bergwijn kwam in totaal 83 keer uit voor Spurs. Daarin was hij 8 keer trefzeker en gaf hij 10 assists. Begin 2020 betaalde de Londenaren ook 30 miljoen euro voor de Amsterdammer, die toen overkwam van PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.