Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax en RB Leipzig bereiken akkoord over Brobbey, belangrijke rol voor zaakwaarnemer'

'Ajax en RB Leipzig bereiken akkoord over Brobbey, belangrijke rol voor zaakwaarnemer'

21 juli 2022, 13:16

Ajax en RB Leipzig hebben een akkoord bereikt over de transfer van Brian Brobbey, meldt De Telegraaf. De transfersom bedraagt naar verluidt zeventien miljoen euro plus bonussen.

Zelf was Brobbey al weken persoonlijk akkoord met Ajax. Hij tekent een contract tot medio 2027 bij de Amsterdamse club, waar hij vorig seizoen vertrok naar RB Leipzig. Afgelopen seizoen kwam hij vanaf de winterstop alweer op huurbasis uit voor Ajax.

Zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez heeft een belangrijke rol gespeeld in het vlottrekken van de deal, weet De Telegraaf. Net als bij de transfer van Owen Wijndal bleek hij bereid om van bijna zijn volledige commissie af te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.